Natuurcoaching

Wandelaar, er is geen weg. De weg ontstaat al gaande‘ (Antonio Machado)

Loop jij vast, ben je onzeker, worstel je met een vraag of sta je voor een moeilijke keuze? Kom dan bij mij voor een een-op-een coachingstraject. In vijf of tien sessies help ik je op weg naar een oplossing. Niet door te zeggen wat jij moet doen, maar door met je mee te lopen, te luisteren, dóór te vragen en je inzichten te bieden aan de hand van beelden uit de natuur. 

Een coachee schreef het volgende over mijn begeleiding: ‘Francine is helder, weet de weg, biedt ruimte, is vasthoudend en thuis in de natuur – dit alles in de mooiste en breedste zin van het woord.’

Schrijfcoaching

‘Je hoort jou praten als je leest’, zei een lezer van mijn boek Onderweg. Alleen over het St. Olavspad. Dat vond ik een prachtig compliment.
Als je schrijft, zoek het dan niet te ver. Gebruik je eigen, natuurlijke stem. Vind je het moeilijk om die te vinden, weet je niet hoe je moet beginnen, ben je onzeker over je schrijven of zit je vast? Ik kan je helpen, met eenvoudige en inspirerende oefeningen en coaching. Heb je interesse in mijn schrijfcoaching of wil je eens mee op een schrijfwandeling? Stuur me een bericht!